مهارت کشت خربزه در استان اصفهان ثبت ملی می‌شود

مشاور اجرایی مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اصفهان در اولین جشنواره گردشگری خربزه شهر گرگاب تاکید کرد: «پرونده ثبت ملی مهارت کشت خربزه در مرکز استان اصفهان و در پهنه شهرستان شاهین شهر و میمه به ویژه در شهر تاریخی گرگاب تهیه و پس از تصویب در استان به شورای ثبت ملی آثار تاریخی کشور ارسال شده است.»

به‌گزارش میراث‌آریا به نقل از  روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان،  سید علی صالح درخشان مشاور اجرایی مدیر کل میراث فرهنگی استاندار این جشنواره گفت: «بدون شک جاذبه های طبیعی، نقش بسیار مهمی در توسعه گردشگری استان ایفا می کند.»

او در همین راستا افزود: «در محدوده مرکز استان اصفهان، آثار تاریخی و جاذبه های طبیعی متعددی وجود دارد که بر اساس آن و بر مبنای گردشگری خلاق می توان به توسعه این صنعت یاری رسانی نمود.»

صالح درخشان در ادامه این نشست با اشاره به ویژگی های تاریخی و به ویژه محصول خربزه گرگاب و شهرت آن در فلات مرکزی ایران از ازمنه گذشته تا کنون تصریح کرد: «با عنایت به اینکه خربزه \"گرگاب\" و منطقه مرکزی استان اصفهان به ویژه شهر \"سین\" از کیفیت فراوانی برخوردار بوده و در فرهنگ فولکلوریک منطقه مرکزی استان داستانهای متعددی از کیفیت و طعم و مزه این خربزه نقل شده است، لذا در راستای حفاظت از مهارت کشت این محصول که نسل به نسل توسط نیاکان به ما رسیده است، پرونده ثبت مهارت کشت خربزه در شهرستان شاهین شهر و میمه تهیه و پس از تائید در شورای ثبت آثار تاریخی استان برای ثبت نهائی به شورای ثبت ملی آثار تاریخی کشور ارسال شده است.»

انتهای پیام/

کد خبر 1397052012

برچسب‌ها